Aktiviteter

Kom och bowla hos oss!
Hela dagen på vardagar och fram till 17.00 fredag och lördag bowlar pensionärer för 150 kr per bana och timme.

 

Bowlingskola

BK Karma kommer att ha en bowlingskola för ungdomar mellan 4-15 år.

Är ni intresserad eller har frågor så kontakta hallen på 0703497840.

Barnkalas

Vi kan erbjuda er ett barnkalas som sätter barnen och deras upplevelse i fokus.

PRIS: Barnkalas inkl. buffé 195 kr/person. Minimum deltagare 8 personer/kalas. Mora Parkens barnkalas arrangeras lördagar och söndagar.
Välj mellan hamburgertallrik, taco buffe eller pannkakor.
Bokas via info@bkkarma.se

I hallen så använder vi scoring online från Lanetalk.

För att se scoringen använd följande länk: Lanetalk online scoring

Om du registrerar dig på Lanetalk och har appen nedladdad i din mobiltelefon så kan du välja vilken bana du spelar på och länka dig mot appen i realtid, alternativt hämta dina serier efter avslutat spel.

I hallen finns allt du behöver för att bowla och i priset ingår våra låneskor. Banorna är utrustade med staket som barnen kan ha och dessa kan aktiveras vid behov.

Vi har även en gotlandsränna som man kan lägga kloten på och putta i väg.

PS Bowling

Vill man köpa egen utrustning så kommer vi att ha ett samarbete med PS Bowling som kommer att komma hit och sälja utrustning samt borra klot.

Vi erbjuder ett brett sortiment av tillbehör inom bowling. Allt från skor, väskor, handledsstöd och skoskydd till rengöringsmedel och slippads till ditt bowlingklot. Saknar du något så kan vi beställa hem efter önskemål. Kontakta oss i hallen vid frågor på: 0250-276 40.

 

Klotunderhåll

Vi erbjuder även tjänster för att hjälpa dig att förlänga livslängden på ditt bowlingklot.

 

Uroljning 25 kr/klot

Varje gång du spelar med ditt bowlingklot så absorberar det olja från banorna, detta innebär med tiden att klotet kommer att få en försenad reaktion och ändrat beteende under spel. Vi tar ur denna olja och du får tillbaka ditt bowlingklot med en bättre reaktion. TIPS: Efter avslutad spelsession så gör du ren ditt klot med ett rengöringsmedel och en handduk så kommer klotet behålla sin reaktion mycket längre.

 

Omytning 100 kr/klot

Omytning innebär att vi förnyar eller ändrar slutfinishen på ditt bowlingklot. Detta är av nytta om till exempel ditt bowlingklot har tappat reaktionen på grund utav att ytan har blivit nött mot laminatgolvet vid spel. Detta sker med alla bowlingklot då friktionen mot laminatgolvet slipar klotet vid varje kast. Det kan också vara så att ditt klot reagerar för mycket eller för lite för din spelstil, här kan vi också ändra slutfinishen för att kompensera för detta. Uroljning ingår i denna tjänst.

 

Renovering 300 kr/klot

Efter mycket spel så kan bowlingklotets yta ha ändrats så mycket att det inte alls reagerar som det gjorde när du köpte det. Då är det dags för en renovering där vi slipar ner bowlingklotet för att ta bort repor eller gammalt polermedel. Sen återställer vi klotet till sin orginalfinish från fabrik och klotet återfår sina egenskaper från första gången du kastade det. Uroljning ingår i denna tjänst. OBS, djupare repor och skador kan vi inte garantera att vi får bort då vi kanske måste slipa ner klotet för mycket så det inte längre blir giltigt för tävling- och matchspel.

Har du frågor angående våra tjänster eller inte vet vad som är bästa alternativet för ditt klot, kontakta oss på: 0250-276 40 eller ta med klotet till oss så kan vi hjälpa dig avgöra vad ditt klot behöver.

Kontakt

Reception och bokning: 0250-276 40

Besöksadress: Parkvägen, 792 37 Mora

info@bkkarma.se

x